Lifestyle

BLACK FRIDAY 2021 | Board Games pentru toată familia

11 noiembrie 2021

Unde-s mulți, distracția crește! Iar la noi în familie avem un copil care este foarte competitiv. Îi plac jocurile de societate, o atrag foarte mult și mereu încearcă să ne bată. Dacă nu câștigă, se supără un pic dar îi explicăm frumos că astfel de jocuri sunt pentru distracție și o metodă bună să petreacă mai mult timp cu noi. Știți cum e vorba aceea: Nu destinația contează ci călătoria în sine. Cred că acest lucru se aplică și la board games.

Așa că, pentru zilele când vrei să petreci mai mult timp cu familia și să vă distrați împreună, un maraton de board games merge perfect! Iată câteva dintre jocurile noastre preferate:

Activity Champion – în acest joc, fiecare jucător concurează pentru titlul de campion. Provocarea este de a prezenta într-un minut, cât mai multe cuvinte de pe cartonaș iar punctele sunt oferite atât jucatorului care ghicește cuvântul, cât și celui care a vorbit, desenat sau mimat.

Cu gura până la urechi – jocul care aduce împreună părinții și copiii pentru o distracție pe măsură. Jucătorii trag un cartonaș și încearcă să rostească fraza de pe acesta, având în gură o piesă bucală ce nu le permite să-și apropie buzele. În timpul dat de cronometru, toții jucătorii încearcă să ghicească fraza pronuntață. Echipa care adună cele mai multe cartonașe la sfârșitul jocului câștigă!

Copii vs Părinți – Cel mai distractiv joc de cunoștințe generale pentru copii și părinți!

Da sau Nu – distracție pe cinste cu mai mult de 900 de întrebări capcană

Detectorul de minciuni – Crezi că știi totul despre prietenii și familia ta? Pune-i la proba cu Detectorul de Minciuni!

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply