Lifestyle

Primele 2 luni cu Huawei Watch GT2e

14 iunie 2020

Îmi place și mai tare Huawei Watch GT2, în această variantă mai mică,  față de predecesorul său, pe care apropo, l-am prezentat cu jumătate de an în urmă. La prima vedere pare puțin diferit și te face să crezi că este mai bun, mai deștept. Însă nu este chiar așa. Are o serie de îmbunătățiri acolo unde contează însă diferențele sunt mai mici decât îți imaginezi.

Carcasa este rezistentă, din oțel și se asortează perfect cu brățările din silicon colorate, special concepute pentru activitățile sportive. Astfel asigură o aderență confortabilă la încheietura mâinii și arată și foarte bine. Urmărirea fitness de o zi întreagă care pentru mine este foarte importantă mă ajută să urmăresc pașii, minutele active și progresul în picioare, asta într-un ecran care amintește destul de mult de statisticile Apple Watch. 

Frecvența cardiacă este urmărită în aplicație și există o secțiune dedicată care arată cele mai recente, minime și maxime frecvențe cardiace pentru ziua respectivă. Poți  să vezi acest lucru pe parcursul zilei, săptămânii, lunilor și anului. Ce mi-a plăcut și mai tare este monitorizarea somnului. Modul în care Huawei a analizat și raportat aspecte detaliate ale somnului nocturn, cum ar fi respirația sau continuitatea somnului profund – m-a făcut să  învăț multe lucruri despre somn și mai ales cum să-l îmbunătățesc, in cazul meu.

Ecranul? Este unul HD AMOLED. Am învățat și eu asta de la băieți :), nu o știam, si acum am impresia că vorbesc despre un televizor. Totul este mult mai clar, bine redat. În continuare bateria are o autonomie de două săptămâni și este imbatabilă în acest moment. Din păcate, nu există nicio funcție de plăți fără contact, ceea ce face ca Huawei să fie în dezavantaj în comparație cu Apple și Google. Există însă o mulțime de fețe de ceas din care să alegeți și sunt cu adevărat frumoase și elegante.. Muzica este și ea administrată prin aplicația Huawei Health.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Romi 1 septembrie 2020 at 9:44

    Bună ziua. Mie nu îmi tine 2 săpt bateria. Poate din cauza încărcării de la PC și nu priza?

  • Reply Romi 1 septembrie 2020 at 11:05

    Aștept un răspuns. Mulțumesc

  • Leave a Reply