Frumusețe

Crio Sculpture Define – Tratamentul non-invaziv pentru remodelare corporală

16 iunie 2020

Vorbim astazi despre un alt tratament non-invaziv cu rezultate rapide și vizibile, inca de la prima ședință. Crio Define introduce conceptul de Crio Sculptare, un concept unic de remodelare corporala si slabire localizata prin inghețarea tesutului adipos la -11 grade, non-invaziv si non-chirurgical, fără anestezie și fără timp de recuperare. Beneficii? Multiple. Printre care reconturare Full Body în două ședințe, reducerea țesutului adipos cu până la 90%, înlocuieste liposucția chirurgicală cu o tehnologie medicală de înghețarea grăsimii, fără anestezie și fără să afecteze organele interne, slăbire rapidă, exact acolo unde îți dorești, distruge celulita și redă aspectul de piele netedă

Tratamentul se poate aplica pe multiple zone ale corpului, respectiv brațe, abdomen, coapse, șolduri, flancuri, genunchi, linia sutienului. Pentru mai multe informații despre aparatul minune dar și tratament am stat de vorbă cu Andreea Suciu, Manager Clinica Noblezza.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Conde 7 iulie 2021 at 9:34

    La dvs. pe blog am citit pentru prima data de aceasta metoda. Intre timp m-am mai interesat si, intr-adevar, pare printre cele mai eficiente si non invazive metode de remodelare. Asadar, am tinut sa revin sa va multumesc pentru informatii!

  • Leave a Reply