Interviuri

Cum ne îngrijim tenul acasă – Daiana Anghel

8 aprilie 2020

Tenul nostru devine din ce in ce mai uscat și mai sensibil odată cu venirea primăverii, plus că soarele este și el mai puternic.
Schimbările de la o zi la alta de temperatură își pun amprenta asupra pielii noastre, atât pe corp cât și pe față. Așadar, tenul este cel care are cel mai mult de suferit dacă nu suntem atente la toate nevoile lui. Poate căpăta un aspect lipsit de vitalitate, fermitate, ba chiar pot apărea probleme mai mari, cum ar fi: acnee, pori dilatați, coșuri, pete roșii. Iar peste toată această schimabare de temperatură, carantina la care suntem supuși în această perioadă mai adaugă probleme tenului și pe fond de stres.

De aceea cu câteva săptămâni în urmă am realizat un LIVE cu Daiana Anghel, consultant beauty,  pe canalul meu de Youtube. Am invitat-o să vorbim despre rutina de îngrijire a tenului de acasă, în această perioadă. Vă vine să credeți sau nu…dar îngrijirea este total diferită.  Și pentru că nu mai avem acces la tratamentele cosmetice profesionale din saloane cum facem o curățare în profunzime, hidratare sau alte tratamente necesare …acasă??

Vă las mai jos LIVE-ul din carantină cu Daiana Anghel.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Revisage 11 februarie 2022 at 10:08

    Pentru ingrijirea tenului trebuie sa tinem cont mereu de curatarea acestuia inainte de a folosi orice produs derma-cosmetic. Dupa care putem aplica un ser pentru fata, crema hidratanta.

  • Leave a Reply