Lifestyle

Cum să vezi și să auzi sunetele animalelor în 4D

7 noiembrie 2019

Ariana este un copil curios, ca toți copiii. Îmi place că este încă la vârsta la care se bucură de jucăriile clasice și nu petrece ore în șir în fața unui ecran. Așa am crescut-o. Are acces la tehnologie, are telefon și tabletă, urmărește clipuri pe YouTube și se uită la animații pe Netflix. Nu am ținut-o departe de aceste gadget-uri, însă am învățat-o să nu le pună pe primul loc, în fața păpușilor, jocurilor interactive și, mai ales, în fața momentelor în care mergem în parc sau ne jucăm acasă, prin curte. 

Ultima ei bucurie o reprezintă colecția de cartonașe cu animale de la Profi, pe care le colecționează și le așează cu grijă într-un catalog. Ba mai mult, cu ajutorul aplicației Profi WOW4D+ poate observa și auzi sunetele animalelor în 4D. Este super ingenioasă ideea. După ce instalezi aplicația, scanezi stick-erele special marcate și apoi admiri animalele din toate unghiurile. Dacă le scanezi pe rând, animalele pot intercaționa chiar și  între ele. Practic copiii se pot  juca și învăța lucruri noi în același timp. Visul oricărui părinte:) Plus că petreci timp de calitate alături de copilul tău.

Cum intri în posesia cartonașelor? Le primești cadou când faci cumpărături în magazinele Profi. La fiecare 35 de lei cheltuiți primești pe loc un plic de stickere. Fiecare plic conține (5 stickere  4+1) și un sticker 4D pe care îl poți folosi în aplicație. Catalogul frumos colorat te ajută să îți întregești colecția de 70 de stickere, iar săptămânal poți descoperi produsele alese special să îți aducă extra plicuri. Succes la colecționat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply