Frumusețe

Noua gamă de îngrijire Vichy Liftactiv

19 iunie 2019

Sunt iar într-o perioadă în care dorm foarte puțin. De aceea mă bazez pe magia pe care poate să o facă o cremă sau o mască hidratantă. Tenului meu îi priește întotdeauna hidratarea intensă, indiferent de sezon sau oricât de obosită aș fi. Sunt conștientă că o alimentație uneori nepotrivită, stresul zi de zi și orele prelungite din fața calculatorului, toate îmi afectează prospețimea tenului, în astfel de perioade.

Plus că la cei 37 de ani ai mei îngrijirea tenului este mult mai intensă iar îmbătrânirea de peste zi este o realitate pe care trebuie să o îmbrățișez cu plăcere. De aceea pentru a anticipa și preveni semnele îmbătrânirii folosesc frecvent măști de hidratare și curățare dar și creme de zi și de seară potrivite nevoilor tenului meu.

De câteva zile folosesc noua gamă de la Vichy, Liftactiv Collagen Specialist: crema, masca hidratantă și plasturii antirid pentru zona ochilor cu efect vizibil rapid.

Liftactiv Collagen Specialist 

Organismul nostru produce și reînnoiește colagenul în mod natural. Cu toate acestea, începând după vârsta de 25 de ani, această capacitate de sinteză se diminuează, iar scăderea nivelul de colagen se accelerează. Liftactiv Collagen Specialist este o cremă de zi antirid, bogată în ingrediente dermatologice de origine naturală care oferă tenului puterea de a combate semnele îmbătrânirii: peptide antirid, vitamina C și apă termală mineralizantă Vichy.  Are o textură hidratantă, onctuasă și se aplică extrem de ușor. Chiar dacă este o cremă de zi se poate aplica și seara, fiind foarte hidratantă. Ajută la corectarea semnelor vizibile datorate reducerii nivelului de colagen din piele, lipsa tonifierii și a petelor pigmentare. Eu mă confrunt cu astfel de mici pete vara, în zona ochilor iar pentru mine este magie o astfel de cremă.

Liftactiv Hyalu Mask 

Este o mască de față cu 1% acid hialuronic de origine naturală la care specialiștii au adăugat și extract de drojdie de agave. Ce face extractul de drojdie? Este extrem de bogat în proteine și vitamine.

Această mască este ideală pentru pielea deshidratată care prezintă urme de oboseală și lipsă de fermitate. Se aplică într-un strat subțire și uniform pe tenul curat, se lasă pentru 5-6 minute, apoi se îndepărtează excesul cu dischetă demachiantă umedă. Pentru efecte imediate este indicat să fie folosită de 2-3 pe săptămână.

Plasturi antirid pentru zona ochilor cu acid hialuronic

Sincer vă spun că vă veți îndrăgosti de acești plasturi. Eu am de gând să îmi fac stoc. Nu glumesc! Se folosesc pe timp de noapte, și atenție o singură dată, nu sunt refolosibili. Conțin 160 de micro-conuri de Acid Hialuronic pur, cu masă moleculară mică care reușesc să transforme zona ochilor ca după un lifting. Micro-conurile pătrund adânc în piele pe timpul nopţii, pentru o difuzie optimă în zona perioculară. Se îndepărtează dimineațaiar efectul este wow.

Crema de zi Liftactiv Collagen Specialist are prețul de 169 RON, Liftactiv Hyalu Mask ajunge la 190 RON, iar  plasturii antirid costă 92 RON. Pe toate le găsiți în farmacii. 

#liftactiv #vichyromânia #paidprojectbyvichy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Alina 19 iunie 2019 at 22:08

    Se folosește doar după o anumita vârstă?

  • Leave a Reply