Interviuri

“Povestea mea nu începe cu o fetiță care răsfoia revistele și se îmbrăca cu hainele mamei”

12 februarie 2019

Am descoperit-o cu vreo doi ani în urmă tot prin prisma unui interviu, făcut pentru celebra platformă cavaleria.ro :)).  Dincolo de faptul că rezonez cu ea în muuulte lucruri, ca stil încă nu:)), mi-am dat seama că atunci când va veni momentul acestui interviu, va fi greu să rămân la o discuție de jumătate de oră. Am vorbit o oră și jumătate și am reușit cu greu să restrâng discuția la 45 de minute. Și da, este unul dintre oamenii aceea care îmi intră mie la suflet.

Este cool. De fapt, ce zic eu aici. Este prea cool pentru țărișoara asta. I-ar sta bine în cu totul altă parte, însă cum patria mamă a ținut-o aici, trebuie să profităm de ea. Naturalețea, sinceritatea și prospețimea aerului pe care îl transmite este ceva ce rar mai ai norocul să întâlnești într-o societate intoxicată de cantitate și nu de calitate. Iar faptul că o caută femeile pentru a le învăța cum să se îmbrace, mă rog, să își schimbe stilul  vestimentar:), mi se pare că o face magică. Pentru că dincolo de ușurința cu care combină și accesorizează zeci, sute de haine, are răbdarea și darul de a înțelege ce și cum vrea o femeie să se transforme în ceva mai bun. Pentru că până la urmă vorbim de o schimbare radicală, iar asta nu se face doar din vârful degetelor.

Este Fashion PR, consultant de stil, blogger. Școlită pe la Londra și Paris, cu apariții pe siteuri mari precum: Vogue Marea Britanie, Vogue Germania, Vogue Spania, The Guardian, cu propuneri de colaborări internaționale, participări la Săptămâna Modei de la New York, Londra și Paris, show-uri și multe alte proiecte ce au ajutat-o să se perfecționeze, să se descopere și să își dea seama că ‘intersectarea’ cu moda nu a fost pură întâmplare. Ci pentru asta este făcută.

Astăzi, Adriana Matei.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply