Interviuri

” Ceea ce vreau să fac este muzică”, Liviu Teodorescu

6 februarie 2019

A fost idolul Generației Z alături de trupa ce a reușit să stârnească valuri de emoții, iubire și mai ales pasiune pentru muzică, Lala Band. Pasionat de teatru încă din liceu a primit cu entuziasm și un rol în serialul Pariu cu Viața, reușind astfel să își îndeplinească visul de a fi actor. Însă muzica a fost și va fi întotdeauna cea mai mare pasiune pentru el.

Totul a început în 2006 când a făcut parte din grupul “Numai cu acordul minorilor” de la TVR 1, sub bagheta magică a lui Titus Munteanu. În 2011 a absolvit Colegiul Națonal „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară. Tot în acest an și-a făcut curaj și a apărut la Vocea României, unde a intrat rapid în echipa lui Marius Moga.

După plecarea din Lala Band a început o carieră solo iar astăzi este una dintre cele mai bune voci masculine din industria muzicală românească. A lansat hit după hit, printre care: “Ești piesă”, care s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor. Mai târziu a colaborat cu Andra pentru piesa “Așa e dragostea” , apoi cu Adda pentru piesa “Tot ce-a mai rămas” dar și cu Sore pentru piesa “Adu-mi aminte să te uit”.

Astăzi, Liviu Teodorescu.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply