Interviuri

Ce este medicina biologică

23 ianuarie 2019

Este știință pură. Și a reușit în ultimii ani performanțe uluitoare în ceea ce privește tratarea și vindecarea unor boli ale secolului nostru. Medicina biologică tratează rădăcina problemei (boala), nu se oprește la simptome, așa cum o face medicina clasică. Obiectivul principal este identificarea cauzei care a declanșat boala, de a ajunge la ea și apoi de a vindeca.

Medicina biologică este mai puţin cunoscută în România, eu am aflat recent despre ea, pe când în Germania, America, Franța, spre exemplu, este considerată medicina viitorului și este utilizată în aproape toate spitalele și clinicile. Prin medicina biologica au fost tratate și vindecate cancerul ( în fază incipientă), bolile auto imune, infecțiile cronice, alergiile, oboseala cronică, astm bronșic, artrite și artroze, sindrom lyme (în fază incipientă), bolile endocrino-metabolice și chiar infertilitatea.

În 2014, Raluca Iliescu, a avut curajul să pună bazele Centrului Infrafit, un loc în care medicina biologică să-și arate modul în care poate trata și mai ales poate da noi șanse de vindecare. Și cum să vorbești despre ceva atât de nou într-o societate bombardată de reclame la medicamente, dacă nu cu propria ta experiență de viață: cancer la sân. Raluca este genul acela de om care nu se descurajează imediat, nu se sperie și mai ales nu renunță la primul hop. Este prietena care nu te lasă la greu, pentru că este prea… greu și te învață să te apreciezi dincolo de ambalajul frumos colorat. Și este extrem de simpatică!

Astăzi, Raluca Iliescu.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ce este medicina biologică | Infrafit 26 ianuarie 2022 at 11:32

    […] Ce este medicina biologică – Cu Lorena Buhnici […]

  • Leave a Reply