Interviuri

Alice Cavaleru, femeia modernă și relaxată

11 ianuarie 2019

Povestea de astăzi este una de film. Serios! Doi oameni frumoși care se întâlnesc pentru prima dată, cu zece ani în urmă, apoi se reîntâlnesc după patru ani, însă de data asta drumurile nu se mai despart. După trei zile, se mută împreună. Iar din atâta iubire se naște o fetiță superbă, Zora.

Acum relația lor arată de parcă sunt împreună de acum zece ani, de la prima întâlnire. Sunt atenți unul cu celălalt, se sorb din priviri dar își oferă în același timp spațiu, sunt mereu veseli, optimiști și relaxați, mai ales atunci când sunt cu Zora. Unii au spus că totul s-a petrecut prea repede, eu zic că sunt  norocoși. Pentru că o astfel de iubire găsești una la o mie.

Alice Cavaleru, căci despre ea este vorba, are 27 de ani, absolventă de Design Vestimentar la Universitatea Nationala de Arte, deținătoarea unui magazin de haine pentru copii, Piua Piua și super cunoscută pe Instagram de când Vladimir a luat cu asalt Exatlon România. În toată această perioadă de motherhood, Alice a simțit că își regăsește creativitatea, feminitatea și mai ales pasiunea pentru modă. De aceea se pregătește ca anul acesta să lanseze prima colecție de haine unisex la care lucrează deja de ceva timp.

Dar o las pe ea să vă povestească mai multe căci este o plăcere să o asculți.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply