Interviuri

Patru voci diferite

9 decembrie 2018

Acest interviu este unul special, cu oameni speciali. Este despre noi, oamenii, e despre România sau de ce ne ține atât de mult tehnologia legată de ea. Este însă și despre ei. 

Ioana Uretu, fondatoarea “Cărți, dulciuri și flori”, face cel mai bun tort de bezea din București, nu exagerez cu asta, iar mai nou și niște brioșe senzaționale. Nu mai zic de aranjamentele florale cu care decorează mese festive, nunți sau petreceri private ce îți taie respirația. 

 

Ovidiu Buta este în sfârșit invitatul meu, deși am planuri și mai mari cu el. Este pasionat de modă, haine și filme bune. A absolvit Academia de Teatru și Film din București la secția Comunicare audio-vizual, după care a ales secția Design la o altă facultate. De aici a fost doar un pas pentru a cuceri lumea cu pictorialele din reviste celebre, precum GQ Italy, GQ Brasil, GQ Mexico, GQ France, GQ Romania, Elle, Elle Deco, Viva, Cosmopolitan, Beau Monde, Harper’s Bazaar, Vogue Greece, Status Greece. Astăzi este cel mai bun și vizual stilist, critic de modă și jurnalist din România dar și un personaj colosal de franc, sarcastic, tăios în unele cazuri dar cu mult umor atunci când vine vorba despre modă și cum alegem să punem hainele pe noi. 

Cristina Stănciulescu a fost printre primii mei invitati la interviu pentru că pur și simplu experiența e punctul ei forte. Pentru că nu cred că există vedetă în România să nu fi trecut prin mâinile ei, pictoriale și interviuri, nu mai zic de celebrele petreceri VIVA pe care le organiza dumnezeiește. Acum este o peoples person, cu un blog propriu și personal de care este strâns legată și de care vrea să se țină mulți ani de aici încolo, înainte de orice alt job pe care îl va face. 

Dani Oțil este jumătatea carismatică din matinalul de dimineață de la Antena 1 alături de prietenul și colegul său de emisiune, Răzvan. Neața, cu Răzvan și Dani este una dintre cele mai longevive emisiuni în programul de dimineață și nu pare să obosească. Pasionat de sport, Dani nu ar fi zis nu la o carieră de sportiv profesionist dacă ar fi fost împins mai mult încă din copilărie sau dacă un antrenor și-ar fi pus în gând să îl educe cum se cuvine.

Toți sunt speciali. Fiecare în felul lui. Vă invit să îi ascultați. 

Un interviu susținut de Huawei România. 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Baciu Ion Viorel 10 decembrie 2018 at 20:44

    Cred,ca pe 10 ani,telefonul mobil va fi dus intrun puct de domeniul SF. Vom incepe sa folosim holograma in call video,va inlocui cu siguranta pc,leptop,tv sau sistem audio. Va fi ceva mic dar cu o utilitate foarte mare.se va putea trece in lumea virtuala mult mai usor. Asta este viziuna mea

  • Leave a Reply