Frumusețe

Trei produse de la ORIGINS pe care le recomand

30 octombrie 2018

Cunosc produsele Origins de vreo patru ani de zile și mă bucur că de acum le găsim și în România prin magazinele Sephora. Primul produs pe care l-am folosit a fost un scrub/exfoliant de corp, Incredible Spreadable, pe care mi l-am cumpărat din State. Are ghimbir în compoziție și ajută la curățarea pielii de celulele moarte, miroase excelent și lasă pilea fină și catifelată. Costă 158 de lei acum și face toți banii.

Însă cele pe care vi le recomand astăzi sunt pentru îngrijirea tenului și sunt chiar printre best-seller-urile brandului, care apropo se află sub umbrela Estee Lauder.

  1. Energy Boosting Gel face parte din gama Ginzing și este o adevărată cremă hidratantă energizată pentru ten. Are la bază boabe de cafea și redă instant strălucirea, luminozitatea și femitatea tenului. Nici nu este foarte scumpă, ajunge la 111 lei, în magazinele Sephora.
  2. Serumul anti-aging din gama Plantscription are la bază uleiuri esențiale naturale și ajută la îmbunătățirea vizibilă a liniilor fine și ridurilor în două săptămâni. Este ideal pentru tenul care își pierde din fermitate, nuanța pielii devine neuniformă, iar textura este aspră și deshidratată. Serumul este recomandat tuturor tipurilor de ten, în special celor care caută tratamente anti-aging.

3. Antioxidant Moisturizer din gama A perfect World este o cremă de zi foarte hidratantă, bogată în antioxidanți și fără uleiuri care ajută la revitalizarea și fermitatea tenului. O găsiți în magazinele Sephora la 227 lei.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply