Frumusețe

Noua gamă anti-îmbătrânire Duolys de la ACM

21 septembrie 2018

Îmi plac produsele cosmetice foarte mult. Cumpăr și cumpăr fără oprire. În special pe cele de skincare pentru că acestea mă interesează în mod deosebit. Cele de makeup sunt mai puține la număr, dar de foarte bună calitate. Nu mă machiez atât de mult și atunci nu investesc în ele prea mult. O regulă de la care nu mă abat niciodată, oricât aș fi de obosită, este să mă demachiez seara. Pentru asta nu există scuze. Procesul de curățare a pielii este vital. Chiar și atunci când nu ai purtat machiaj peste zi. Poate de aceea nu am putut să port gene false decât câteva zile. Simțeam că nu m-am demachiat complet.

După 30 de ani știi deja (sau așa ar trebui) care sunt produsele cosmetice pe care trebuie să le folosești și care sunt cele care îți priesc. Pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea își pierde elasticitatea, scade puterea celulelor de a se reface, apar semne ale vieții sedentare sau ale obiceiurilor nesănătoase pe care le avem din când în când și dintr-o dată dăm de linii fine și riduri care încep să ne facă pielea mai puțin fermă. De aceea este important să existe un program constant de îngrijire a pielii care sa includă curățarea, tonifierea și hrănirea pielii. De curând am adăugat întregului meu arsenal de produse cosmetice și câteva de la ACM
Laboratoire Dermatologique. Am mai folosit de la ei, pe timp de vară, produsele de protecție solară și am fost foarte încântată. Acestea sunt din gama Duolys, o gamă completă de îngrijire și anti-îmbătrânire cutanată, special creată pentru vârsta de 30+.

Produsul care pe mine m-a câștigat este Serul Intensiv Antioxidant Duolys.CE care redă fermitate pielii și corectează semnele de îmbătrânire cutanată prin stimularea sintezei de colagen. Conține 15% vitamina C pură și Vitamina E naturală, ideale pentru uniformizarea tenului în urma petelor pigmentate apărute după expunerea îndelungată la soare. Eu m-am confruntat cu câteva astfel de pete mici după vacanță și serumul m-a ajutat să le diminuez vizibil. Este foarte lejer și se aplică ușor, nu lasă tenul gras sau lipicios și este și o bază foarte bună de machiaj. Se aplică pe față, gât și decolteu dimineața și/sau seara. Pentru femeile cu vârsta de 40+ există un serum și pentru ele, Duolys Hyal Ser Intensiv Anti-îmbătrânire. Acesta ajută la redarea fermității pielii, corectează semnele de îmbătrânire cutanată prin stimularea sintezei de colagen și îmbunătățește hidratarea pielii. Conține vitamina C pură 5%, acid hialuronic și lactat de zinc. Este bine să îl folosiți minimum o lună pentru o mai bună reacție asupra tenului.

Cât despre cremele din această gamă, puteți încerca Duolys Legere, o cremă hidratantă anti-îmbătrânire cu o textură lejeră, ce se absoarbe foarte bine și care reușește să reactiveze procesul de regenerare a celulelor pielii. Eu o folosesc la studio, după ce mă demachiez de la filmări, și sunt încântată pentru că îmi hidratează foarte bine tenul. Se poate folosi împreună cu serul intensiv antioxidant sau cu cel anti-îmbătrânire.

Chiar dacă vara a trecut știți că protecția solară este importantă pe toată perioada anului, indiferent de anotimp. În această gamă există și Duolys Crema Protecție Solară Anti-îmbătrânire SPF 50+ pe care nu am testat-o încă pe îndelete, recunosc. Este ideală pentru piele deschisă la culoare sau predispusă la intoleranță la soare. În plus, trebuie să știți că protecția solară se poartă și toamna, deoarece razele soarelui sunt încă puternice. Mai există Duolys Cremă Contur Ochi care restructurează, hidratează, diminuează dimensiunea pungilor din jurul ochilor și atenuează cearcănele. Se aplică dimineața și/sau seara prin tapotări delicate ale conturului ochilor.

Pe lângă toate aceste produse cosmetice care ne ajută să ne păstrăm tenul hidratat și ferm, știți că este important și ceea ce mâncăm, cât dormim sau câtă mișcare facem. Toate au un rol important pentru organismul nostru și pentru lupta cu anii, așadar nu le scăpați din vedere.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply