Frumusețe

Ce produs mi-a plăcut de la Plantur 39

10 septembrie 2018

Așa cum v-am promis, am revenit cu mai multe detalii despre produsele de la Plantur39 pe care le-am folosit în ultimele două săptămâni de zile. Și da, am un produs favorit, dar ajungem și la el:) Complexul Phyto-Caffeine ce stă la baza acestor produse protejează rădăcina firelor de păr și combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite odată cu înaintarea în vârstă.

Kitul pentru acest tratament intensiv conține: Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine, Plantur 39 Tonic Phyto Caffeine și Plantur 39 Balsam. Pentru a oferi permanent suficientă energie rădăcinii firului de păr și pentru a sprijini procesul de creștere este foarte important să folosiți constant produsele. Eu am folosit zilnic, timp de zece zile, Tonic Phyto Caffeine și mi-a plăcut foarte mult pentru că la câteva minute după ce îl aplicam îmi puteam coafa părul liniștită sau folosi orice produs de styling.  Deci, a rămas produsul meu preferat!

Dar vă las să urmăriți materialul de mai jos și să aflați totul despre fiecare produs în parte. Și vă invit și pe contul meu de Instagram unde v-am pregătit un GIVEAWAY foarte drăguț. Acolo veți afla toți pașii pe care îi aveți de urmat.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Teodora 8 septembrie 2020 at 12:59

    Multumim

  • Leave a Reply