Interviuri

Frumusețe și determinare – Bianca Nuțu

25 iulie 2018

A avut un vis și încă îl mai are. Să devină scriitoare. Însă pasiunea pentru scris a dus-o către lumea glossy, fashion, beauty, vedete și multe călătorii în lumea întreagă. A venit la București pentru că a simțit că aici își poate realiza visul de a se face cunoscută (căci ea lucrează cu plan!, nu oricum) și de a face cu adevărat carieră.

A început la The One, ca beauty editor. Timp de zece ani de zile s-a format, perfecționat, a cunoscut o mulțime de oameni senzaționali care au avut un rol important în viața ei și tot de aici a învățat cum trebuie să arate și să funcționeze viitorul ei business. Deși îndrăgostită de print, s-a adaptat repede la nou… la online. Așa a apărut blogul ei personal și proiectul Spa On The Road ce astăzi reprezintă mai mult decât o poveste spusă exemplar pe site despre cele mai reputate centre de wellness, atât din România, cât şi din străinătate. Și cum este o leoaică care nu se lasă prea ușor până nu își atinge obiectivele, astăzi este consultant și specialist în domeniul spa-urilor, realizează concepte și strategii de imagine pentru unele dintre cele mai cunoscute spa-uri și centre de înfrumusețare din București și nu numai. Toate sub propria agenție de PR – L’Atelier d’Image. Este beauty editor în continuare, pentru Alist Magazine, a început să scrie o carte (de moravuri) și influențează ea acum o comunitate frumoasă de femei ce o urmăresc.

Ce îmi place la ea? Curajul de a experimenta proceduri inovatoare de înfrumuseţare fără să ascundă rezultatele reale. Este sinceră despre orice produs pe care îl încearcă și nu îl judecă dacă nu funcționează. Este ambițioasă, frumoasă, hotărâtă și elegantă chiar și atunci când critică.

Astăzi, Bianca Nuțu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply