Frumusețe Interviuri

Creatoarea brandului Paula’s Choice la București

12 iunie 2018

A recunoscut că nu a avut niciodată un ten perfect. Ba chiar s-a confruntat cu acneea în adolescență și mai are astfel de momente chiar și acum. Atunci când a citit lista de ingrediente a unui produs de îngrijire a pielii pe care îl folosea, și a dat de… acetonă, și-a dat seama de ce tenul ei nu arata deloc bine iar produsul nu dădea rezultatele dorite. Așa a început să se documenteze în detaliu despre ingredientele sănătoase ce ar trebui să facă parte dintr-un produs cosmetic dar și despre îngrijirea zilnică a pielii.

A făcut zeci de ani de cercetare pe care ulterior i-a folosit pentru a dezvolta propria linie de produse cosmetice. Astăzi este unul dintre cei mai apreciați beauty adviseri din lume, a scris peste 20 de cărți de frumusețe și este fondatorul brandului de produse cosmetice care îi poartă numele, Paula’s Choice.

Am avut plăcerea să o cunosc pe Paula Begoun, în luna mai, când a venit la București pentru lansarea noilor produse Defense și sunt încântată că am reușit să stau de vorbă cu ea chiar și pentru 15 minute.

Să vă spun un secret? Arată extraordinar de bine și nu stă la soare. Deloc!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Andreea C 4 august 2018 at 19:43

    Buna! Tu ce produse folosesti pt ten? Arata ff bine.

  • Leave a Reply