Interviuri

Star pe net, Letiția Vlădescu

15 mai 2018

Cu un tată dirijor și o mamă pianistă, ce ar fi putut să devină?? Violonistă. Și una foarte bună, cu pregătire intensă încă de la cinci ani, acceptată la Yehudi Mehunin School din Londra, cu absolvirea liceului George Enescu și din nou cu porțile deschise către Londra, de data asta la Academia Regală de Muzică. A studiat pian, canto și vioara cu mama lui Alexandru Tomescu, reputata profesoară Mihaela Tomescu.

Și cu toate acestea când a venit vremea să dea la facultate, a schimbat totul. A ales teatrul, la București. Și a intrat prima, cu nota zece. Nu a contat reacția părinților, turneele consacrate din țară și străinătate sau laurii concursurilor de specialitate, precum Jeunesse Musicales, Remember Enescu, Cornelia Bronzetti sau Olimpiadele de Muzică.

Debutul într-un film de televiziune a fost în 2006 cu o apariție episodică în serialul “Fast-Food”, apoi a urmat un rol principal (Antsija) în serialul “Matrioshki 2”, o coproducție internațională. În perioada aceasta o puteți vedea în: Peretele7 dintr-o lovitură, de la Teatrul Metropolis, Zece pentru New York, montat de Lia Bugnar la teatrul de pe Mihai Eminescu, Emancipare, la Comedie, Politik.on, la Point, hagi Tudose, Melcul, Poveste din Soho. Serialul însă care a consacrat-o a fost Ai noștri, de la Pro TV. De ceva timp este și în online: Star pe net. Un loc pe care l-a creat pentru cei care îi înțeleg umorul și stilul de abordare al problemelor de zi cu zi.

 Ce îmi place la ea? Vorbește cu substrat. Despre TOT. În felul ei. Este sigură pe ea și îndrăzneață dar dacă o privești mai atent, vezi fragilitate, frumusețe și vulnerabilitate care de altfel îi conturează și definește mai bine talentul imens pe care îl are. EA, este și în viața reală un personaj extraordinar de complex.

Astăzi, Letiția Vlădescu.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply