Interviuri

Lidia Buble, o poveste cu succes

15 noiembrie 2017

O blondă frumoasă, cu o voce superbă! Dar mai ales cu o poveste incredibilă și o familie cum rar îți este dat să vezi. Este fată de preot, crescută într-o familie numeroasă cu zece fraţi şi cu un talent vocal ce l-a exersat mulți ani la rând cântând în corul bisericii. Și nu doar ea, ci tot neamul de la fraţi și părinţi, până la bunici, mătuşi, unchi, verişori. Mai târziu a făcut gimnastică de performanță și atletism, ba chiar a urmat și cursurile unei facultăți de sport, în ideea că poate va deveni o mare sportivă sau atrenoare.

 A plecat din orașul natal, Deva, la 19 ani și s-a mutat la București pentru a continua activitatea sportivă, însă în paralel s-a angajat ca bonă, timp de un an și jumătate, și a fost angajata unui salon auto din București. Până la muzică și succes a fost un pas. A fost descoperită de Adrian Sina, iar primul ei single, “Noi simțim la fel”, a fost una dintre cele mai difuzate piese pe posturile radio și tv din România. Alte piese cunoscute cu care a ajuns în topuri și cu milioane de vizionări pe Youtube au fost:“Le-am spus și fetelor“, “Kamelia“, “Mă cerți“,“Mi-e bine“ în colaborare cu Matteo, “Forever Love“ în colaborare cu Direcția 5, “Eu voi fi“, “Secrete“ și cel mai recent videoclip: “Cămașa“.

Ce îmi place la ea? Este foarte veselă, îndrăzneață, caldă, naturală, sexy și frumoasă. Și rar îmi este dat să întâlnesc oameni atât de sinceri și de curați. Dumnezeu i-a dăruit o voce de aur dar și o familie pe care o venerează și despre care vorbește oricând și oriunde. Este magică!

Astăzi, Lidia Buble!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply