Interviuri

Despre frumusețe și trucuri

10 noiembrie 2017

Pe invitata de astăzi aș lua-o la mine acasă. Cel puțin pentru o perioadă. Aș vrea să știu de la ea toate trucurile posibile de makeup dar mai ales cele mai bune și sănătoase metode de îngrijire. Nu mai zic de câte întrebări aș avea despre bradurile de cosmetice. Dar, da, știu că nu se poate.

Este unul dintre cei mai apreciați și de succes make-up artiști din România. Ba chiar unul dintre cei mai longevivi. Totul a început după absolvirea liceului când a plecat pentru câțiva ani în Franța, unde a fost model între 18 și 22 de ani, timp în care a strâns bani pentru cursul de machiaj de la Ecole Privee de Maquillage din Paris. O adevărată școală de makeup care a determinat-o să termine printre primii absolvenți și să devină astfel un profesionist. Revenită în țară a început să colaboreze intens cu numeroase reviste de modă pentru pictoriale, modele, vedete și fotografi. Până în 2006 a fost make-up artist oficial L’Oreal,  în intervalul 2001 – 2007 a fost make-up artistul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, iar în perioada 2008-2009 a colaborat cu Festivalul de Advertising Cannes Lions.  Astăzi, își continuă activitatea ca și freelancer în branșă și deține prima școală de auto-machiaj din România, Visio Automake-up.

Ce îmi place la ea? Este fermă și pragmatică când vine vorba de industria asta mare de cosmetice. Are regulile ei și nu merge întotdeauna după trenduri. Este sigură pe ea și talentul ei, iar asta o definește ca profesionist. Succesul nu a venit fără efort și multă disciplină din partea ei, dar și o doză bună de șarm, simplitate și naturalețe de la mama natură.

Astăzi, Dana Argeșan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply