Lifestyle

Hainele care îmi dau încredere

12 octombrie 2017

Acesta este un subiect pe care îl dezbat zilnic la studio. Chiar dacă suntem doar două fete printre șase cavaleri, discuțiile interminabile despre încredere sunt la ordinea zilei. Încrederea de sine, încrederea în oameni, în branduri, public și mai ales valori. Încrederea în ceea ce crezi că îți face bine sau te face fericit este foarte importantă. De aceea, o haină, o bijuterie, o geantă, un ruj, de ce nu și un coafat la prima oră reprezintă pentru noi, femeile, cea mai bună metodă de a ne face ziua mai ușoară, frumoasă, comodă și mai ales încrezătoare. Pentru că este important să ne simțim bine în pielea noastră.

Eu mă simt bine dacă părul este proaspăt coafat și port rochie, de exemplu. Mi se pare că pot cuceri lumea. Am încredere că ziua mea va decurge bine iar la final bifez o listă întreagă de #todo. Cred cu tărie că felul cum ne îmbrăcăm influențează foarte mult încrederea în sine, ba mai mult creează acel echilibru interior prin care știi cine ești și ce vrei. Cu bune și cu rele.

Nu cred că hainele sunt doar niște materiale aruncate pe noi, cred că sunt mai mult de atât. Îți oferă confort, te pun în valoare pe tine și corpul tău, indiferent că ești slab sau gras, ne definesc starea de spirit și mai ales cred că sunt cartea noastră de vizită în societate. De aceea, pentru mine contează hainele. Și nu,  nu cele mai scumpe. Căci nu despre asta este vorba aici. Ci despre încrederea pe care ți-o pot da. În dragoste, la job, pe scenă sau în fața cemerelor.

Eu #portîncredere și de aceea am ales trei ținute preferate de pe Fashion Days pe care m-am gândit să vi le arăt în clipul de mai jos.

Vouă ce haine vă dau încredere?

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply