Interviuri

Otravă – „Încerc să promovez fiecare piesă de teatru, oricât de mică”

5 octombrie 2017

A fost un mister pentru mine. Cel puțin o perioadă de timp. Știam blogul dar nu știam omul. Mult timp am crezut că este o strategie de imagine foarte bună, însă misterul a fost elucidat. Pur și simplu nu îi place să fie vizibil. Ci mai degrabă… citit. Ceea ce i se întâmplă din plin. Zice că nu are succes, dar este modest. Are.

Cu sigurață i-ați citit articolele de pe blog, măcar o dată. Scrie mult despre teatru și film, căci cu asta a crescut în casă și astfel pasiunea nu a întârziat să apară. Tatăl său a fost actor și își aduce aminte cu plăcere de orele, zilele și vacanțele petrecute împreună pe scenă, la teatru. Scrie despre oraș, locurile pe care le descoperă și care îi plac, despre concerte, destinații de vacanță, sport, căci a lucrat în domeniu mai bine de zece ani dar și despre situații, păreri, trăiri, femei și iubire, viață în general. Este jurnalist la bază. Și-a început cariera la Mediafax în 2003, ca reporter pe sport, după care a plecat la Sport.ro în 2005, iar apoi în Pro Tv unde s-a ocupat de social media, pagini de Facebook și promovare online. Din 2006 este blogger. Unul cu sute de mii de fani pentru care scrie constant și sincer.

Ce îmi place la el? Sinceritatea. Îl definește. Este pozitiv, optimist tare, cu mult umor și în egală măsură ironic. Și nu am văzut om care să iubească mai tare ca el Bucureștiul. Cu bune și cu rele deopotrivă.

Astăzi, Cristian Șimonca. Pardon, Otravă! De fapt, Blogu lu’ Otravă…

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply