Interviuri

Fragilă dar puternică în egală măsură, Ada Condeescu

7 septembrie 2017

Are peste cinci roluri importante în film şi multe premii internaţionale importante. A început cu teatrul pe care l-a luat în serios încă din  clasa a șasea, într-un spectacol regizat de Anca-Maria Colțeanu, „Povești cu infante“. Un an mai târziu a jucat într-o co-producție româno-franceză, o peliculă făcută de un important post de televiziune francez. Primul pas spre succes în actorie a venit odată cu filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier„ unde a interpretat un personaj complex, Ana, ce i-a adus recunoaşterea publicului. Apoi si-a luat un alt rol în serios, Veli, în filmul ”Loverboy„ de Cătălin Mitulescu. Cu acesta a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță” la Festivalul de Film de la Sarajevo, iar filmul a fost nominalizat la Cannes, în secțiunea „Un certain regard“.

Printre rolurile importante se numără şi cele din „Lupu“ (2013), al regizorului Bogdan Mustață, sau „Love Island“ (2014), al regizorului croat Jasmila Zbanic, dar și un proiect în teatru, spectacolul „Jocul vieţii şi al morţii“ în regia lui Horațiu Mălăele. La sfârșitul anului trecut a debutat cu un prim proiect fotografic, expoziţia “Colentina”. Fotografiile au fost realizate în timpul filmărilor pentru „Dincolo de calea ferată“ și sunt după cum spune și titlul despre cartierul Colentina, văzut printr-o lumină specială de către actriță.
Îi place să facă echitație, să citească dar și să facă o ciorbă bună.

Ce îmi place la ea? Este spumoasă, frumoasă, fragilă dar puternică. Și ALTFEL. Și îmi place maxim.

Astăzi, Ada Condeescu.

 

Banca Transilvania a lansat de curând Nelimitat BT – un nou pachet de cont curent pentru companii cu operațiuni nelimitate în cea mai mare rețea de IMM-uri din România. Indiferent de numărul de plăți și încasări realizate, costul este fix, doar 21 lei/lună.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply