Frumusețe

Favoritele verii

17 august 2017

Sunt într-o căutare permanentă de produse care să facă minuni cu tenul meu, destul de sensibil. De aceea încerc multe produse, fac tratamente lunare pentru întreținere și fermitate și încerc să am o alimentație sănătoasă. Dar revin la produsele cosmetice, căci ele sunt și îndeletnicirea mea preferată, așadar testarea lor mă încântă maxim. În ultimele două luni de zile, de vară, preferatele mele sunt cele de la Bobbi Brown. Produsele de skincare precum și cele de makeup. Tenul meu a reacționat foarte bine și se pare că se bucură în continuare de o alegere bună.

Știu produsele Bobbi Brown încă de acum patru ani (le-am cumpărat din USA) și folosesc, încă de atunci, crema de mâini (care mi se pare cea mai bună cremă ever, pentru că mîinile nu rămân grase!!), balsamul de buze (genial pe timp de iarnă!!) și BB Cream SPF 35 care vara este alegerea perfectă și se aplică foarte ușor ( hidratant). Am rămas cu acestea pe lista mea de produse #must pentru că îmi plac și se potrivesc tenului meu. În ultimele luni am adăugat și crema de zi, crema de noapte (hidratare intensă), crema de ochi, serumul supliment, corectorul cremos, pudra translucidă, creionul de buze (Pale Mauve), blushul, rujurile mate: nude, roz intens și roz/mov light. Sunt super încântată de ele și le folosesc aproape zilnic.

De aceea, zilele trecute am ales să fac și o sesiune de makeup în magazinul Bobbi Brown (mall Băneasa) cu câteva dintre produsele pe care nu le știam și pe care mi le doream. Cristina, makeup artist BB, a fost cea care m-a ajutat să descopăr și alte produse și astfel a ales să conturăm ochii în nuanțe de maro și auriu (preferatele mele!) din paleta de vară Peace, Love&Beach, un eyeliner (Sepia Ink 2), mascara, a conturat sprâncenele iar pe buze a aplicat un ruj lichid, mat, roz-mov, tot din gama de vară. (Nu mi-am notat nuanța dar promit să aflu și revin cu completarea).

Și dacă tot vorbim de aceste produse trebuie să știți că până la sfârșitul lunii august în magazinele Bobbi Brown (Băneasa Shopping City și Park Lake) aveți reduceri între 15%-50% la produsele selecționate, așadar dacă v-am provocat măcar un pic…succes la shopping.

Mai jos am lăsat o galerie foto cu makeup-ul și produsele folosite. Și pe Ariana care nu s-a lăsat și a verificat toate produsele. Mai ales rujurile :))

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ioana 4 decembrie 2017 at 14:43

    Si eu am tenul foarte sensibil si din pacate nu prea pot sa folosesc orice tip de produse cosmetice. De curand am inceput sa folosesc produse cosmetice bio si incep sa vad si rezultate. Am sensibilitate la rimel si la fardurile pentru ochi. imi ies niste iritatii in jurul ochilor. Produsele le comand online de pe https://rfresh.ro/ .

  • Leave a Reply