Interviuri

Madison – absolute beauty

27 iulie 2017

La 14 ani a părăsit România și s-a stabilit împreună cu părinții la New York, orașul libertății și al tuturor posibilităților. Nu a fost ușor, însă și-a dat seama repede că aici va fi începutul unor noi ambiții și aventuri ce aveau să îi creioneze viața. A urmat liceul de stat, apoi a studiat doi ani business la New York University (în timp ce lucra deja în industria de beauty) și astfel și-a dat seama că are nevoie să adauge studiilor și componenta de retail de lux. S-a transferat la Fashion Institute of Technology și a studiat Fashion Buying and Merchandising. Și pentru că a atras-o retailul de lux a lucrat în cele mai celebre magazine din New York. În Macy’s pentru Dior, apoi Sack’s pentru Clinique, Bergdorf Goodman pentru Kanebo și Madison Avenue.

Și nu știu de ce a tentat-o, dar am înțeles ulterior, s-a înrolat și în armată, ca voluntar. Mi se pare cea mai tare experiență pe care o poate avea o femeie. Dar să ne fie înțeles, nu orice femeie. Căci nu toate țin la excerciții la cinci dimineața, alergări cu cântat prin ploaie și mai ales munca solicitantă ca voluntar, nu?

Deși avea o carieră frumoasă și asigurată în America, în 2004 s-a întors în țară și a decis să rămână definitiv. Și nu oricum, ci pregătită să ofere toată experiența ei acumulată în 15 ani, într-o afacere ce avea să educe și să schimbe preferințele românilor în materie de parfumuri, lansând Madison -absolute beauty. Unul dintre cele mai de succes magazine de lux din București, un loc al celor mai exclusiviste branduri în materie de parfumuri, cosmetice, bijuterii și mai nou, a cafelei de specialitate.

Ce îmi place la ea? TOT. Este puternică, organizată, pragmatică și charismatică. Fooarte echilibrată, cu simțul răspunderii și mereu conectată și atentă la tot ce este nou. Și-a crescut businessul organic, cu mult curaj, profesionalism dar mai ales cu încrederea dobândită în America.

Astăzi, Madeleine Florescu.

T-shirt COS – www.cosstores.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply