Lifestyle

Distracția din timpul săptămânii

26 aprilie 2017

Știți cum este să ai o teroristă mică acasă care să te întrebe în fiecare dimineață: Mami, ce zi este azi? Pentru că ea, evident, ar vrea să fie weekend. Mă rog, o înțeleg! Și dacă nu este weekend atunci să vină mai repede căci are film de văzut la mall. Fie că este la film, la cumpărături sau doar să ne distrăm. În timpul săptămânii nu avem timp suficient de joacă sau plimbări, căci programul nostru, ca și al ei la grădiniță, este destul de încărcat. Așadar, lăsăm mai pe final de săptămână joaca și distracția.

Dar cum săptămâna asta este încă vacanță, a trebuit într-un fel sau altul să ne organizăm programul împreună pentru că altfel nu ieșea prea roz situația. Prin urmare, am luat cu asalt centru comercial, ParkLake, căci oricum trebuia să întregim colecția de Lego. Un anumit Lego:) Aici am fost o singură dată, pentru lansarea unui magazin, și m-am gândit că ceva mai puțin cunoscut o să ne distreze pe amândouă.

Și dacă tot am zis cuvântul magic, distracție, am dat aici peste o grămadă de lucruri de făcut. La intrarea dinspre parc (main square) gălăgie mare! În toiul acțiunii, piesa de teatru, Cenușăreasa, ateliere de creație, muzică, dans și voie bună pentru cei mici. Asta da fericire pentru părinți, că pot respira liniștiți la o cafea. Family Day este tema pe care ParkLake a ales-o în fiecare zi de miercuri, între orele 18.00-20.00, pentru cei care vor să iasă în oraș cu copiii să se simtă bine. Bineînțeles că nu m-am putut mișca de aici o oră, până când Cenușăreasa nu și-a găsit prințul, timp în care eu m-am furișat spre o cafea și am răspuns la zece mail-uri. După aceea ne-am liniștit la o pizza, ca fetele.

Se pare că nu numai ziua de miercuri este dedicată cuiva, ci și celelalte zile din săptămână. Pentru iubitorii de cafea există ziua de luni, numită Coffee Day, aceștia fiind invitați să își mute biroul în mijlocul naturii, pe terasa exterioară sau în zona verde din Food Court. Dacă ajungeți în zilele de luni beneficiați și de reduceri la sortimentele de cafea oferite. Ziua de marți este și mai interesantă, Movie Day. Dacă iei autobuzul/transportul special, pus la dispoziția clienților de către ParkLake, vă explic îndată, primești la achiziționarea unui bilet la film și un popcorn. Eh, hai că nu sună rău!  Miercuri, v-am spus, este Family Day și trebuie să fac cumva să mai ajung cu fetița mea pentru că atmosfera este foarte frumoasă, iar copiii sunt cei mai fericiți.

Joia, femeile sunt cele care se răsfață pentru că este Women’s Day, o zi dedicată lor cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:30-19:30, iar vineri este Community Day, între orele 18:00 și 20:00, unde găsiți demonstrații de tot felul: competiții FIFA, dans și concerte.

Centrul Comercial pune la dispoziția clienților și transport, cum ar fi trei rute diferite de curse cu autobuzul, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Serviciul de transport are ca puncte de pornire Piața Victoriei, Piața Romană și Lacul Tei. În felul acesta pot ajunge și cei ca mine, din Piața Victoriei, pentru că altfel nu mi-ar fi deloc la îndemână.

La prima vedere, mai amănunțită de data asta, mi-a plăcut că este spațios, generos și mai ales luminos în zona de food court, este foarte frumos amenajat în zona pentru copii și mi se pare că este destinat familiei în mare parte. Poți petrece o zi aici în care să faci de toate.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply