Interviuri

Aș vrea să fiu puțin din ea

7 aprilie 2017

Aș pune o femeie ca EA în fiecare instituție și în fiecare agenție de publicitate. Doar pentru simplul fapt că știe cum să facă treaba mai simplu sau dacă vreți… normal și în același timp bine pentru toată lumea. Este o femeie puternică, pragmatică iar felul în care își conduce businessul, cu o mănușă de catifea, mai rar vezi la o femeie. Dar puțini știu că este și sensibilă, mai ales când vine vorba de copii. De aceea este implicată în organizația Salvați Copiii cu care merge destul de des prin maternitățile din țară.

Are două fete din prima căsătorie (Alessia și Emma) iar mezinul, Toma, este acum cel mai important membru al familiei. Chiar dacă nu a fost nimic planificat, relaxarea cu care a primit vestea că va fi mamă pentru a treia oară nu a speriat-o deloc, (tabloidele făcând mare tam-tam că la 40 de ani face al treilea copil), ba din contră, a bucurat-o și a făcut-o să aibă mai multă răbdare și maturitate în relația cu copiii ei, unde primează prietenia și abia apoi autoritatea părintească.

Toată lumea o cunoaște prin prisma fostului soț, despre care spune cu sinceritate și recunoștință că a avut o mare influență în dezvoltarea ei ca om. Dar și în business. A reușit să învețe de la el tot ce a fost mai bun. Și chiar dacă drumul lor împreună s-a încheiat nu înseamnă că respectul și iubirea față de cele două fete s-a diminuat. Ea este fericită cu viața pe care a ales-o, nicidecum cu viața pe care i-au trasat-o alții.

Ce îmi place la ea? Că oricât de mult s-a plimbat prin lumea întreagă, oricât de multe VIP-uri internaționale a întâlnit sau cât de multe mâncăruri fine a gustat, a rămas vertebrală, naturală și  normală. Acum este liniștită, senină și mai ales fericită alături de familie.

Astăzi, Amalia Năstase.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply