Lifestyle

5 lucruri de care nu mă pot lipsi

24 aprilie 2017

În toată nebunia, frumoasă de altfel, și agitația de zi cu zi mi-am creat câteva obiceiuri dar și dependențe, în sensul bun firește, pentru câteva lucruri la care nu renunț orice ar fi. Și cred că e valabil pentru toată lumea, nu fac eu vreo excepție. Atunci când le găsești pe cele care ți se potrivesc și îți mai fac și bine este firesc să le păstrezi cât mai mult timp în ritualul tău zilnic. Eu, spre exemplu, am cinci lucruri favorite și chiar nelipsite într-o zi obișnuită. M-am atașat de toate, ca fetița mea de maimuța cu care doarme.

M-am gândit să vi le spun și vouă, poate vă inspira și ajunge să devină și dependența voastră.  Să le luăm pe rând.

1. Corector/anticearcăn Tom Ford. L-am descoperit cam de un an de zile și nu mai renunț la el deloc pentru că este cel mai bun. Pur și simplu. Este foarte ușor de folosit și nu lipsește din geanta mea, chiar și în vacanță. Am zile când aplic doar acest produs pentru că nu am nevoie de mai mult. Acoperă suficient cât să arăt fresh și cu doar o tentă de machiaj.

 

2. Cafeaua Nespresso. Mi-a schimbat total diminețile. Am spus în multe rînduri că sunt consumatoare a acestui brand, deci nu este o noutate acum. Sunt consumatoare de espresso, în general, și la ei am găsit ceea ce se numește: scurt și la obiect. Mă declar legată ombilical de Roma, Rosabaya și Arpegio, aromele care nu îmi lipsesc niciodată de acasă. Să știți că beau cafea doar de doi ani de zile, însă G m-a învățat să beau corect de la început, el fiind pasionat de cafea. Deci, se explică dependența.

Și pentru că tot vorbim despre cafea aveți și o ofertă foarte bună în această perioadă, dar grăbiți-vă pentru că se termină la sfârșitul lunii. Știu, ce e bun nu durează mult! Espressorul Pixie este la reducere și vine și cu zece cutii de cafea. Dacă primiți Roma mai multă să știți că fac schimb:) oricând.

3. Căștile de Sennheiser. Sunt o alternativă mult mai bună la căștile ce vin în pachetul telefonului mobil pentru că poți nu doar să le folosești pe post de hands-free ci și să asculți muzică la o calitate mult mai bună. Izolează zgomotul destul de bine dar nu îl anulează, însă pentru ce am eu nevoie sunt perfecte. Și sunt ușoare și mici pentru orice buzunar.

4. Portofelul pentru acte/carduri Longchamp. Musai roz pudrat pentru că mi se pare foarte feminin. Este accesoriul meu preferat din geantă. În el îmi țin cardurile și actele pentru că le știu pe toate într-un singur loc și îmi oferă suficient spațiu. În vacanță sau deplasări îl prefer tot pe acesta pentru că poate să țină loc și de un cluch foarte drăguț.

5. Ochelarii de soare. Nimic nu este mai feminin şi nu încadrează sau ajută mai bine o fizionomie decât o pereche de ochelari negri, clasici. Eu prefer designul anilor 60’ de aceea mi-am ales și această pereche de la Chanel. Îi am de patru ani de zile și mă bucur că sunt în continuare în trend. Forma aceasta îndulceşte faţa prin rotunjimile designului şi mărimea ramelor.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Amy 24 aprilie 2017 at 18:12

  Eu as adauga si telefonul mobil. Am devenit dependenta de el si conexiunea la internet. 🙂

 • Reply Alw 24 aprilie 2017 at 21:13

  Si eu as adauga si telefonul mobil,recunosc ca sunt dependenta si de el,pot sta si fara,dar e mai dragut sa am acces la tot ce vreau cand vreau :))
  Ps: Ai un blog tare dragut

  • Reply Lorena 30 mai 2017 at 14:47

   Multumesc frumos.

 • Reply Yvonne 5 mai 2017 at 11:30

  Stimata Doamna,

  Longshamp se scrie LONGCHAMP (dupa numele celebrului hipodrom din Paris) !

  Poate renuntati…

  • Reply Lorena 5 mai 2017 at 14:37

   Asa este, da. Ce bine ca mi-ati spus…
   Multumesc frumos.

  Leave a Reply