Interviuri

Ana Bitu

16 martie 2017

Dacă m-ați întreba ce aș vrea să fac acum, v-aș răspunde, fără să stau pe gânduri, că aș vrea să mai fac un interviu cu ea. Pentru că e prea mișto și pentru că nu am epuizat nici jumătate din subiectele pe care mi le-am propus în ziua interviului. Auzisem multe povești cu și despre ea de la prietena ei cea mai bună, Ileana Badiu. Prietenia lor durează de la trei ani, așadar peripețiile sunt și vor fi multe.

Este copywriter de mai bine de 20 de ani, lucrează în TVR și mai scrie și frumos pe super40.ro. O femeie puternică, plină de viață, cu o carieră frumoasă și o familie pe măsură. Mama ei ar fi vrut să fie economistă, însă ei i-au plăcut literele mai mult și poveștile. Spune despre ea că muncește enorm, doarme puțin, bea alcool și cafea, fumează și vorbește urât. V-am spus eu că e mișto!

Ce îmi place la ea? Este genul ăla de femeie pe care ți-o dorești nevastă și mamă. Are toate ingredientele necesare: gătește super bine, ba chiar face și livrări pe la prieteni, este sinceră, echilibrată, loială, puternică,  înțeleaptă, umor (cu carul!!), pragmatică și cu muuultă iubire de oferit.

Astăzi, Ana Bitu!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply turcanu 17 martie 2017 at 12:28

    Foarte tare interviul… Am ras cu lacrimi… Le urmaresc site ul… Sunt fantastice amandoua…Le doresc mult succes in toate…. E primul meu comentariu pe un site pentru mi a placut la nebunie…

  • Leave a Reply