Interviuri

“Pantoful este semnul exclamării”, Mihaela Glăvan

16 februarie 2017

Creează încălțăminte. De 14 ani. Am auzit de ea acum șapte ani, când căutându-mi cu disperare o pereche de sandale pentru cununia civilă, am ajuns pe site-ul ei. A doua zi eram la atelier să văd TOT. Am știut că acolo este raiul. M-am îndrăgostit pe loc de o pereche de sandale superbe. Clasice și sexy. Fix ce aveam nevoie. Le-am comandat pe bej, din piele întoarsă și astăzi mă bucur în continuare de ele pentru că arată la fel de bine și sunt încă la modă.

Cred că dincolo de talent și fler de business are o calitate foarte importantă, pe care orice designer ar trebui să o aibă, viziune. Să creionezi ceva ce peste cinci ani arată la fel cool, este cu siguranță un dar. Și pe lângă asta este și discretă, perseverentă, consecventă, dedicată businessului ei. Nu grăbește lucrurile și merge cu pași siguri către orice proiect.

A făcut prima pereche de pantofi în 2003, iar după trei ani a ieșit pe piață cu prima colecție ce-i purta numele. Astăzi, cele două branduri ale sale, mihaelaglavan.com pentru internațional și sepala.ro pentru România, sunt unele dintre cele mai cunoscute din țară.

Astăzi, Mihaela Glăvan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply