Interviuri

Pentru mine, el este cel mai bun

30 ianuarie 2017

“Când voi fi soția cuiva vreau să fiu a unui bărbat deștept, brunet și cu ochii verzi”, asta i-am spus celei mai bune prietene pe la vreo 20 de ani. Nu e glumă! Nu m-a fermecat din prima, recunosc. Ba chiar a vorbit numai el. De emoții. Am aflat mai târziu. Ne-am cunoscut pe când era corespondent pe transporturi, iar eu …lucram în transporturi. Deci, nu aveam cum să ne evităm, profesional vorbind. Ne-am ținut de formalități, o perioadă. După șase luni ne-am mutat împreună.

Știu că sunt subiectivă dar trebuie să spun. Este un bărbat inteligent. Și asta m-a atras mai mult decât ochii lui verzi cu care credea că mă va da pe spate. Nu știu cum face dar mereu reușește să fie cu un pas înaintea tuturor ori să anticipeze lucruri. Mai ales în domeniul pe care îl stăpânește întru-totul. Nu știe încă tot, asta îmi spune tot timpul, însă pe mine nu mă păcălește. Știe. Și încă multe. Poate nu este încă momentul să mi le spună. Și înțeleg. Încă mă mai uimește, după atâta timp, cu câtă ușurință poate să vobească despre holograme, androizi și cipuri.

Dar nu este doar atât. Este sensibil și plin de optimism. Mai mult decât mine. Este înțelept, calm și echilibrat. Și îmi transmite asta permanent. Pentru mine este cel mai bun. Și este indispensabil pentru răbdarea, optimismul și echilibrul meu. Și am ales să fac acest interviu cu el la cererea publicului meu dar și pentru că interviurile pe care le realizez vor avea de astăzi și sclipirea unor bărbați care merită ascultați. Iar soțul meu este primul pe listă, evident.

Astăzi, George Buhnici.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply carmen 30 ianuarie 2017 at 18:33

  Sunteti minunati!
  Sa ramaneti asa toata viata!
  Felicitari Lorena! esti o simpatica….

  Sa va bucurati impreuna de minunea mica! <3

 • Reply Robert 30 ianuarie 2017 at 20:19

  Faceti un video despre Bulgaria ! Super si acesta

 • Reply Mihaela 30 ianuarie 2017 at 21:15

  Mi-a placut mult! Imi sunteti dragi, a fost o placere sa va ascult

 • Reply Corbeliu 30 ianuarie 2017 at 21:26

  De mult nu am vazut un interviu mai frumos ca acesta ! Bravo ! ! !

 • Reply Victorescu 31 ianuarie 2017 at 0:22

  George, singura tehnologie care ne-ar face viata maibuna, mai lunga si mai sanatoasa este acea care sa inchida rafinariile, sa schimbe masinile in electrice sau bio, sa inchida penali etc.

 • Reply Catalin 31 ianuarie 2017 at 2:54

  Va dati seama ca dupa o zi de munca, mi-am propus sa stau doar un pic pe net si sa ma culc si cu interviul vostru am ramas lipit de ecran 30 de minute? Mi -a placut foarte mult interviul, dar si de voi ca si cuplu. Frumos!
  Salutari din SUA!

 • Leave a Reply