Interviuri

Cărți, dulciuri și flori

20 ianuarie 2017

Spun cu mâna pe inimă că face cel mai bun tort de bezea din București. Am mâncat de nenumărate ori și de fiecare dată gustul este același. Extraordinar de bun. Nu mai spun că și aspectul este “ucigător”, pur și simplu nu ai cum să-i reziști. Crema de ciocolată albă, fructele de pădure, bezeaua care se topește în gură…pfiu, o nebunie.

Însă înainte de a face tot felul de deserturi apetisante, a lucrat timp de trei ani de zile într-o corporație. Nu a avut mare efect asupra ei, așadar și-a făcut curaj și a renunțat la job. Știa foarte bine că pasiunea ei pentru dulciuri trebuie să ducă undeva, prin urmare s-a hotărât să meargă pe cont propriu și si-a creat un business – Cărți, Dulciuri și Flori. Despre care acum spune că este jobul perfect pentru ea.

Businessul ei este un concept unic în România și mai mult decât atât este extrem de frumos. Practic, unește trei elemente într-un singur cadou, cartea fiind aleasă în funcție de personalitatea sărbătoritului/sărbătoritei. Și să nu vă mirați prea tare dacă o vedeți la ușă cu cadoul în mână. Atunci când are timp merge personal să înmâneze surpriza.

Toate dulciurile sunt realizate cu minuțiozitate, pasiune și răbdare de către ea. La fel și florile. Este disciplinată, responsabilă și extrem de pasionată de tot ceea ce face. Nu mai zic că este o femeie frumoasă, gingașă și plină de o naturalețe.

Astăzi, Ioana Uretu. Cărți, dulciuri și flori…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply