Interviuri

Hard Coeur

23 decembrie 2016

Actriță, cântăreață, dansatoare, designer și de curând cel mai frumos job din lume- mămică.  A știut dintotdeauna că vrea să facă muzică și să fie pe scenă. Așa a ajuns la zece ani să o imite pe Natalia Oreiro într-un concurs tv, apoi la 11 ani să facă parte din trupa Dolly iar la 17 ani să intre  în trupa Crazy Win.

Apoi a urmat FENOMENUL. Serialul TV “Pariu cu viața”, un film cu și pentru adolescenți, care a ajutat-o să se dezvolte ca artist și să se facă extrem de cunoscută. Și ca pachetul să fie complet a creat și o linie de haine care o reprezintă întru totul – Hard Coeur.

De curând a lansat o piesă nouă – Women cu echipa lui Smiley – HaHaHa Production. Un manifest frumos despre transformarea din adolescentă în femeie puternică, frumoasă și senzuală. Chiar dacă este implicată într-o mulțime de proiecte și trebuie să își îndeplinească obligațiile de artistă,  nu uită o secundă de fetița ei, care apropo cântă deja foarte frumos.

Ce îmi place la ea? Că este echilibrată, spontană și veselă. Iar cariera și-a construită atent și frumos, fără prea multe vorbe. Ci cu fapte. Mi-aș fi dorit să o cunosc mai demult, și am avut zeci de ocazii, însă nici acum nu este târziu.

Astăzi, SORE!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply