Interviuri

Fabulous Muses

29 decembrie 2016

O blondă și o brunetă. Două personalități puternice. Un business de succes în bloggingul de modă. Sunt sigură că ați auzit de ele pentru că sunt de câțiva ani buni cele mai bine cotate bloggerite de modă din România. Dacă la început era despre pasiunea pentru modă, acum totul este dus la un alt nivel, unde brandul a căpătat valențe și recunoaștere internațională. Astfel nu au întârziat să apară invitațiile la showuri internaționale de modă, întâlniri cu designeri celebri sau personalități din fashion. Celebritatea a venit după ce stilul lor vestimentar a fost apreciat de cei mai mari fotografi de street style şi de cele mai importante publicaţii de modă din lume, de la Vogue la Elle, Harper’s Bazaar şi nu numai, fiind o prezenţă constantă la prezentările de la Săptămâna Modei de la Paris, Londra, New York sau Milano.

Și cum succesul nu cade din cer, ci trebuie să muncești mult pentru el, au știut încă de la început că un astfel de job presupune 12-14 ore de muncă pe zi. Numai așa poți să construiești un brand care acum are notorietate, originalitate și chiar… autoritate, aș spune. Sunt faimoase și veritabile în același timp.

La început au fost parteneri de afaceri: Fabulous PR&Events, o agenție care presta servicii de PR & evenimente, apoi au lansat conceptul Absolutely Fabulous: Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair , un eveniment dedicat tinerilor designeri și magazinelor de vintage. Mai târziu au devenit prietene foarte apropiate și au lansat site/blogul fabulousmuses.net

Ce îmi place la ele? Că sunt originale și se reinventează tot timpul. Că se ascultă una pe cealaltă și fac totul împreună când vine vorba de un proiect. Cred că de fapt acesta este și secretul succesului de fapt. Comunicarea și răbdarea.

Astăzi, Fabulous Muses! #fabuloasele

Diana Enciu & Alina Tănasă

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply