Interviuri

Best Beauty Vlogger

9 decembrie 2016

Ai impresia că folosește zeci de trucuri în make-up sau că își petrece zile întregi pe la Spa-uri pentru tratamente facile de toate felurile. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Are o rutină clasică de frumusețe și reguli stricte de la care nu se abate. Sfânta demachiere, hidratarea tenului permanent și folosirea cremelor cu factor de protecție. Chiar și iarna. Dar dincolo de toată atenția pentru îngrijire trebuie să spun că este o femeie foarte frumoasă. Și așa cum i-am mai spus, chipul ei bine conturat are o chimie cu camera: video și foto în egală măsură. De fapt, camera o iubește atât de mult încât o urmărește deja de mai bine de zece ani.

A apărut în reclame TV, a cântat în formația Wasabi, a lucrat în televiziune iar apoi și-a făcut televiziunea ei. Acasă. Un blog și un canal de YouTube care sbârnâie de mai bine de un an de zile, devenind astfel cel mai bun Beauty Blog din România.  Un blog cu articole de beauty, skincare, makeup, tips and tricks, dar și cu ceva fashion şi lifestyle.

Are planuri mari. Și asta îmi place la ea. Că nu se mulțumește cu puțin. Este ambițioasă, sinceră și volubilă. Nu își pierde timpul în detalii. Știe foarte bine că peste un an trebuie să schimbe ceva și să crească și mai mult. Aici sau într-o țară unde piața îi poate oferi și mai mult. Și nu cred că va fi prea greu. Numai zâmbetul ei poate aduce sute de milioane. De fani!

Astăzi, Sânziana Negru!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply