Interviuri

Un gheizer de optimism

16 decembrie 2016

Daca cineva m-ar intreba pe cine as vrea sa iau cu mine pe o insula pustie, i-as raspunde ca, fara doar si poate, as lua-o pe EA. Atat optimism si voie buna, am mai intalnit, dar ea intrece masura cu care suntem obisnuiti. De ce as avea nevoie mai mult pe o insula?!

Are o veselie molipsitoare, optimism mult de oferit si iubire de dat cu carul. Mai ales ca acum o stie si pe cea materna de cand Alexandru a intrat in viata ei. Este fericita, implinita, traieste cu intensitate orice moment petrecut cu fiul ei si mereu isi pune familia pe primul plan, indiferent de proiectul in care este implicata.

Are o cariera solida. Pe care si-a dorit-o inca de mica. Voia sa fie actrita si cantareata. Si a reusit. La 16 ani a jucat in primul ei serial, “In familie”, unde a interpretat un personaj negativ, apoi a urmat telenovela “Numai iubirea”, cu care a avut un succes imens. De atunci toate au mers uns in cariera ei. Au urmat alte filme, proiectul muzical cu DJ Project iar acum o emisiune care i se potriveste perfect: “Vorbeste lumea” la Pro TV.

Ce imi place la ea? Ca este modesta, ca este acel liant in familia ei si pur si simplu ca este un OM vesel si frumos.

Astazi, Adela Popescu.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lorena 16 decembrie 2016 at 23:55

  Am ras odata cu voi,tare sincer si vesel interviul..la cat mai multe!

  • Reply Lorena 12 ianuarie 2017 at 11:59

   Multumesc frumos!

 • Reply Isa 17 decembrie 2016 at 13:08

  “Voia” in loc de “Vroia”. Vroia este incorect. Cauta DEX.

  • Reply Lorena 12 ianuarie 2017 at 11:59

   Asa este!

  Leave a Reply