Frumusețe

NYX Cosmetics în București

12 septembrie 2016

Brandul NYX, disponibil în peste 70 de țări și în mii de magazine, este cunoscut pentru înalta calitate a produselor de machiaj profesional și pentru paleta variată de culori. Când am aflat că s-a deschis primul NYX din România …în Constanța, am zis că e ceva în neregulă. Ce să caute acolo? De ce acolo? De ce nu aici în București prima dată? În fine. Nici nu mai contează. Astăzi am o veste bună pentru voi. S-a deschis primul magazin NYX Cosmetics din București, în Park Lake Mall. Așa și? ar spune unii. Dar ei, unii, nu știu că eu sunt addicted rujurilor mate pe care le găsesc la acest brand, fie că sunt sub formă de baton, fie lichide.

Pe lângă acestea creioanele de buze merită toată atenția. Îmi plac foarte mult pentru că sunt rezistente și nu se strâng pe buze. Și chiar dacă sunt mate, nu usucă, sunt destul de cremoase. Din magazin evident că nu lipsesc produsele de conturare, iluminare, anticearcăne, fonduri de ten și pudră, linere, mascara, pensulele și accesoriile, precum și produsele pentru stilizarea și umplerea sprâncenelor pentru care găsiți foarte multe nuanțe.

Așadar, nu aveți cum să plecați de acolo fără un produs minune. Sunt curioasă să știu voi ce folosiți de la NYX Cosmetics.

rot_5473

rot_5213

img_1451

img_1450

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lupu lenuta 1 martie 2017 at 9:41

    Buna, mă puteți ajuta să cumpăr doua produse de la Nyx? Am intrat pe site ul Make up shop dar a trecut aproape o luna sau doua și nu au adus produsele de care am nevoie ,un tub gel Nyx culoarea ciocolate ,o paleta cu glitter care să conțină nuanțele mov , argintiu, albastru deschis și roz vă mulțumesc și aștept răspuns de la dv

  • Leave a Reply