Fashion

Rucsacul e din nou cool

9 septembrie 2016

Gata vacanța. Gata vara. Pregătiți sau de școală un lucru este cert, luni începe noul an școlar. Little A a luat startul mai devreme, cu o săptămână, și este fericită și entuziasmată că nu mai este grupa mică. Anul trecut începutul nu a fost prea “roz”  din simplul motiv că trezitul de dimineață este prea complicat și pentru că totul era NOU. Cât de greu îi este unui copil de trei ani, spre exemplu, (la această vârstă am început ea) când începe grădinița? Foarte greu. Diferența dintre viața de până la grădiniță si cea de după ce a început grădinița poate fi foarte mare. Schimbarea este majoră. Dimineața începe cu plâns și cu rugăminți să nu mai meargă  la gradiniță, să rămână acasă sau să meargă la bunici.

Anul acesta lucrurile au stat altfel. Totul a început bine. Fără plâns, supărare și cu o mobilizare ceva mai bună dimineața. Pfiuuu…ce ușurare! Reîntâlnirea cu colegii a fost o veselie totală, iar timpul petrecut la grădiniță este dintr-o dată mai frumos și așteptat cu entuziasm până a doua zi. Ba chiar pregătim și rucsacul de seara. O jucărie, hai două (și pentru prietena ei) pachetul de șervețele, ceva de ronțăit (biscuiți de toate felurile și bomboane) și sticla cu apă sunt nelipsite.

Și pentru că tot vorbim de rucsac am unul foarte simpatic de oferit. Este ideal de purtat la școală, liceu/facultate, la serviciu (dacă este unul mai puțin pretențios), vacanță  sau pur și simplu pe stradă, în orice moment al zilei. Este mai încăpător și vă ajută să distribuți corect greutatea lucrurilor astfel încât să nu devină prea greu. Cred că ați observat deja o revenire în forţă a rucsacurilor în diverse nuanţe, forme, stiluri și culori, care să completeze atât o ţinută de stradă elegantă, cât şi o ţinută de birou. Eu port rucsac în special în vacanță, cu A în parc dar mai nou și la birou. E cool și easy to wear.

p1010392

Rucsacul The Pack Society este oferit de magazinul ZipUp (parter, Mall Promenada) și vă așteaptă la mine până duminică, ora 23:59, când voi spune stop comentariilor. Luni voi anunța fericita posesoare (random.org). Vă aștept să-mi spuneți unde veți purta rucsacul și ce veți pune în el. Sunt tare curioasă.

Suceeees!

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply Căuș Marina 9 septembrie 2016 at 14:44

    Este un rucsac chic , casual și l-as purta în fiecare zi la munca întrucât îmi poate oferi confortul necesar și spațiu.Ideal pentru mine 🙂

  • Reply Amy 9 septembrie 2016 at 14:57

    Eu chiar zilele trecute am fost la Brasov si am profitat de ocazie pentru a da o tura pe la Decathlon, cu gandul de a-mi cumpara un rucsac, pe care sa-l folosesc atunci cand merg in vacanta. Din pacate nu am gasit ce voiam, si nici Dectahlon nu am in orasul meu, asa ca mi-ar prinde bine acesta. 😀 Cred ca este perfect pentru cateva hainute plus cosmeticele fara de care nu plec niciodata in concediu.
    O zi frumoasa!

  • Reply anca ioana petre 9 septembrie 2016 at 15:01

    As imparti acest rucsac haios impreuna cu baietelul meu Gabita atat la munte, la mare cat si de ce nu la scoala sau la servici.

  • Reply Aurelia Dumitru 9 septembrie 2016 at 15:18

    in numeroasele noastre iesiri de weekend,s-ar dovedi util pentru sendviciuri,apa si gadgeturi

  • Reply larisa 9 septembrie 2016 at 18:29

    Port rucsac tot timpul, pe strada, excursii, job…oriunde. este cel mai util lucru in viata de zi cu zi.

  • Reply Flori Pascu 9 septembrie 2016 at 18:30

    Unde as purta rucsacul?! 🙂 Peste tot! Nu prea port genti deci este accesoriul ideal pentru mine.. Job-ul nu este unul pretentios si l-as umple cu cele necesare pentru o zi de munca, portofel, cateva maruntisuri, o carte (cea mai buna prietena pentru transportul in comun prin Bucuresti) , o pereche de casti si o sticla cu apa (hidratarea e importanta) 🙂 Este mult mai comod sa porti rucsac decat geanta! Doar ce m-am intors din concediu si am avut 3 rucsacuri la mine 🙂
    O seara frumoasa!

  • Reply Mota Cristina 9 septembrie 2016 at 19:43

    Adopt un stil lejer, tinute casual si in timpul liber de cele mai multe ori prefer tinutele sport. Si cu siguranta acest rucsac se va potrivi perfect cu hainele pe care le am deja in garderoba. Fie ca plec la munte, mare, o plimbare cu bicicleta sau facultate rucsacul e mereu prima optiune la care ma gandesc pentru ca e mult mai comod.
    Ps. si se potriveste atat de bine cu vans-urile pe care tocmai mi le-am achizitionat:))

  • Reply Adina Roz 9 septembrie 2016 at 19:59

    Unde l as purta? Peste tot! Gentile mele de zi supradimensionate se dovedesc a fi neincapatoare. As pune toate lucrurile necesare unei zile normale, la slujba.

  • Reply Guşman Alina-Adriana 9 septembrie 2016 at 20:16

    Un super rucsac pe care l-aş purta la facultate cel mai probabil şi chiar la ieşiri cu prietenii în oraş.

  • Reply Dobrogeanu Nicoleta 9 septembrie 2016 at 20:34

    Acest rucsac este potrivit pentru plimbările lungi de seară când mai e nevoie de o sticlă de apă, un pachet de şerveţele..

    • Reply Lorena 13 septembrie 2016 at 12:57

      Buna Nicoleta,

      Multumesc pentru raspuns. Random a ales:)) si esti fericita castigatoare a rucsacului ZIPUP.
      Te astept pe facebook, in privat.

      Mersi frumos.

  • Reply Doina 10 septembrie 2016 at 4:57

    L-as purta in timpul liber si in vacante cu aparat foto, portofel, ochelari de soare.. Diverse

  • Reply maria ene 11 septembrie 2016 at 6:15

    Port rucsac aproape in toate imprejurarile si cam la orice ţinută. Mi-e mai comod, ofera atat confort cat și spațiu

  • Leave a Reply