Frumusețe

Mini kitul de make-up pe care l-am avut în vacanță

17 august 2016

 

Când am plecat în vacanță mi-am dorit să iau cu mine cât mai puține lucruri. De la haine și până la produsele de îngrijire și make-up. Așa am făcut anul trecut și pentru că mi-a fost suficient, m-am organizat și de data asta la fel. Și am reușit. În vacanță nu mă machiez foarte mult, așadar nu plec cu tot arsenalul după mine, iar pentru seară îmi ajung câteva rochii și o pereche de sandale simple și elegante.

M-am învățat să plec cu puține lucruri pentru că nu îmi place să car geamantane pline cu haine și pantofi. Nu despre asta este vacanța. Și cum noi suntem trei, am învățat să las loc mai mult în bagaj pentru A. Am reușit doi ani la rând să plecăm trei persoane cu un singur bagaj. Și să nu credeți că a fost un geamantan imens, ci unul cât se poate de normal.

Pe lângă cremele de protecție solară și cele de hidratare de după plajă (acestea au fost mai multe, recunosc!) am plecat cu mini kitul de make-up Maybelline NYX. Și a fost mai mult decât suficient. Kitul conține: primer pentru diminuarea porilor, iluminator, pudră finish pentru un ten mat, blush contur, mascara și balsam de buze hidratant. Eu am adăugat în beauty bagul meu un creion de ochi negru, un eyeliner și un ruj roșu Vivid Matte Liquid. Așa pentru seri mai speciale.

 

IMG_0907

20160817_165323

1

 

20160817_165431

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply