Lifestyle

#sepoartajoaca

31 mai 2016

Câteodată cred că Ariana poate fi stilistul meu. Dar și criticul meu cel mai aprig. Avem o bucurie mare, ca orice fată, când dimineața avem la dispoziție tot dressingul. Ea este prima care se îmbracă, evident. Alegem împreună hăinuțele cu care merge la grădiniță. Musai ținuta trebuie să fie cu fustiță sau rochiță. Așadar, chiar dacă afară plouă sau este frig noi tot contăm pe ținutele feminine:)) pentru că ea mă asigură că “rochița merge și cu blugi.” Apoi urmez eu. Ea îmi alege fusta, rochia, bluza sau pantalonii. Dacă toate ar fi roz și mov ar fi perfect. Ba chiar mă ceartă că nu am mai multe rochițe roz. Când mergem la shopping este și mai și. Probează tot ce este colorat și sclipicios.

20160305_141947

20160305_161633

Am avut și dimineți când am mers sută la sută pe mâna ei. M-am gândit că un pic de joacă dar și încredere nu ne strică. Astfel, am plecat la plimbare …cu o cămașă roz. Ce putea să potrivească mai bine!

IMG_0170

Pentru că maine este 1 iunie ‪#‎sepoartajoaca‬ZOOT vă provoacă si pe voi să vă jucați. Lasă-ți copilul să-ți fie stilist pentru o zi. Lasă aici un comentariu cu o poză cu tine îmbrăcat/ă în hainele alese de fiul sau fiica ta. Cea mai creativă ținută va fi răsplătită de ZOOT.ro cu un voucher în valoare de 400 de lei. Concursul se încheie pe 1 iunie, ora 23:59. Good luck!

Așadar, intrați aici  și puteți câștiga un voucher în valoare de 400 de lei.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply