Interviuri

Abracadabra

26 mai 2016

Pentru ea totul a început ca o joacă. Și a continuat așa. Mulți ani. Cerințele au fost ca pentru oameni mari. Actori cu experiență. Însă nu s-a speriat și nici nu a crezut că este prea mult pentru vârsta ei. A mers mai departe. Își dorea sincer să filmeze, zi de zi dacă se putea. Fenomenul “Ambracadabra” a învățat-o toate regulile jocului. Și le-a respectat cu strictețe. Poate de asta, astăzi, este una dintre cele mai cunoscute “fețe” din România. Iar celebritatea și popularitatea nu au schimbat-o.

A mers mai departe și a rămas în atenția publicului. Ca om de televiziune, actriță, blogger și nu în ultimul rând…mamă. Un rol pe care îl ia cel mai în serios, însă fără panică sau să se plângă că este greu. De când este mămică tot universul ei se învârte în jurul micuțului Vlad. Prioritățile sunt altele. Și înteleg de ce.

Ce îmi place la ea? Oricât de multe lucruri sau solicitări ar avea le tratează pe toate impecabil. Cu aceeași seriozitate. Și mai e ceva. Relaxarea. O emană prin toți porii. Fără inhibiții și rețineri de tot felul.

Astăzi, Dana Rogoz.

PS: Dana, chiar dacă sunt putin mai bătrână, fac parte din generația care a crescut cu Abramburica. Mulțumesc!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply