Interviuri

Plăcerile lui Noemi

1 aprilie 2016

Are o mare calitate. Se pricepe de minune la oameni, să-i conecteze. Și fără ei nu cred că poate rezista. Când am cunoscut-o am simțit bucuria sinceră a unui om de a cunoaște un alt om. Iar asta este rar!

Este veselă, caldă, calmă, o femeie supercool și extrem de haioasă când povestește despre viața ei. Și doamne cât de bine știe și astăzi, anii și datele exacte (luna, an, zi) când a plecat din țară sau când s-a angajat, de exemplu. Este jurnalist, om de marketing, fashion PR, profesor Naked PR, blogger și nu în ultimul rând mamă. Asta după ce, de-a lungul vremii, a bifat și statutul de diplomat de carieră (a lucrat în ambasadă) și sergent în armata israeliană. Da, ați citit bine. Sergent.

Dincolo de profesionalism, ceea ce îmi place la ea este modul în care reușește să stea conectată cu social media, lansări de colecții, designeri, restaurante, expoziții, muzee, străzi, străduțe care merită toată atenția noastră. Iubește toate proiectele în care se implică, însă cu și mai mare intensitate pentru Book Cover Tee și Carnet de Vise & Visuri. 

Îi spun pe această cale că o admir pentru cât de tare reușește să fie prezentă, că este o sursă de inspirație pentru mine și să aibă grijă să rămână așa!!

Astăzi, Noemi Meilman. Mai exact, Noemi connecting people!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Noemi Meilman 1 aprilie 2016 at 14:30

    Draga mea Lorena, iti multumesc, a fost o adevarata placere. Draga mea Elena Bagescu, esti splendida! Fetelor, ne vedem la cafea, joi, cum am stabilit. Love you.

  • Reply “Nu puteam să plec că aveam Cântarea României“, Georgeta Pavel » Lorena Buhnici 22 aprilie 2018 at 20:36

    […] Astăzi, Georgeta Pavel ( mama lui Noemi Meilman și o puteți urmări și poveștile ei aici ) […]

  • Leave a Reply