Interviuri

Doamna Musette

21 aprilie 2016

Avea 18 ani și era studentă la Drept când s-a gândit că ar fi bine să se apuce de un business. Și nu unul simplu, ci aproape imposibil pentru vremea aceea. Să facă pantofi. Și nu orice fel de pantofi, ci unii care să arate bine, să fie moderni, confortabili și mai ales buni la preț. Că deh’ se săturase de ăia italienești scumpi și de ăia românești proști.

Și s-a apucat de treabă. Serios. Acum deține două unități de producție pe piața locală, unde sunt făcuți zeci de mii de pantofi, genți și accesorii. Produsele realizate în România sunt vândute atât pe piaţa locală, cât şi în străinătate: SUA, Franţa, Ungaria, Austria, Luxemburg, Israel, Liban, Mongolia şi Bulgaria. Și ca să nu se bucure doar femeile a dedicat și bărbaților magazin – Musette Men.

Cred că este una dintre cele mai de succes femei din România pentru că a creat un brand 100% românesc. A luat totul de la zero, a riscat tot, nu a avut niciodată un plan B. Iar asta mi se pare că o face invincibilă pe piață.

Ce îmi place la ea? Că este neobosită. Mereu plină de energie, caută să experimenteze, să inoveze și să creeze pentru cel puțin doi ani în avans. Doamne, câtă nebunie frumoasă zace în ea! Iar eu sunt fericită, din nou. Că am cunoscut o femeie frumoasă și curajoasă cu care am rezonat de la primul cuvânt. Este genială.

Astăzi, Cristina Bâtlan.

20160330_134124

Interviu Cristina 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply