Frumusețe

Rujul portocaliu

22 martie 2016

Tot timpul vorbim despre frumusețe interioară și atitudine. Despre cum acestea ne fac femei adevărate și valoroase. Însă nu trebuie să uităm și de aspectul exterior.  Până la urmă el este prima imagine pe care o lăsăm în fața celorlalți.

Cred că moda nu este numai despre haine, genți și pantofi. Ci este și despre machiaj și coafură, adică întregul ritual de a alege toate aceste lucruri care completează o femeie. Și cum mie îmi place să cumpăr tot timpul produse de makeup, am nu am, eu cumpăr. Ori îmi place ambalajul, ori culoarea, sau pentru simplul fapt că este un produs mic și încape în geantă, oricând și oriunde.

De exemplu, în ultima escapadă în America, mi-am cumpărat un anticearcăn și un ruj (turbat, aș zice) Marc Jacobs. În colecția lui nu am găsit niciodată prea multe culori neutre. Probabil le crede plictisitoare. Sau sunt deja prea multe pe piață. Așadar, m-am pricopsit cu acest portocaliu superb. Evident, extrem de rezistent. Iar aspectul este unul de invidiat.

Cât despre anticearcăn, acesta este și el la fel de rezistent, hidratant, elimină aspectul tern, imperfecțiunile și mai ales cearcănele.

L (33 of 70)

L (35 of 70)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Evelina 10 mai 2016 at 17:35

    Imi place foarte tare acest ruj. Consider ca este genul de produs care nu trebuie sa-mi lipseasca din poseta. Seara frumoasa! 🙂

  • Leave a Reply