Frumusețe

#îngrijireaalbastră de la Nivea

15 martie 2016
Îmi aduc aminte și acum de cutiuța mică, albastră, de la Nivea. A fost prima mea cremă de față. Iar bunica mea folosea, cu sfințenie, crema de mâini. Nu am cum să uit mirosul și textura niciodată. Prin urmare, m-am bucurat ca un copil la evenimentul de lansare pentru noua gamă de deodorante Protect&Care Nivea.

DSC_0266

Distracția a fost asigurată de Chef Foa și Alex Gălmeanu. Chef Foa a ales să ne îndulcească cu un tort de senzație, iar Alex ne-a făcut cele mai inspirate poze. Nu vreți să știți cât m-am distrat la ședința foto cu amândoi!
Cât despre noua gamă de produse Nivea, acestea oferă acum o îngrijire maximă pentru pielea sensibilă a subrațului, adesea supusă roseții sau iritațiilor. Această gamă oferă și protecția eficientă timp de 48 de ore împotriva transpirației. Pielea rămâne foarte fină, protejată și împrospătată de parfumul atât de bine cunoscut. Această gamă este și în varianta pentru bărbați. Deodorantele au un parfum modern și masculin ce oferă protecția eficientă, timp de 48 de ore.
DSC_0294
DSC_0291
DSC_0280-2
DSC_0292
DSC_0279-2
 Gamele sunt disponibile în trei variante : spray, stick și roll-on, iar deodorantele sunt deja
disponibile în magazine, la 11.91 lei fiecare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply