Interviuri

Veronica Zaharia și universul ei Parlor

23 februarie 2016

Feminitate, delicatețe, naturalețe, stil și eleganță. Să nu uit modernă. Când mă gândesc la ea îmi vin în minte cele mai frumoase mătăsuri, detalii florale, organza, voal dar și perle sau pietre semiprețioase. Deși devine emotivă în fața camerei și îți lasă impresia că nu se simte în largul ei, după câteva minute se relaxează iar conversația devine una agreabilă. Ea este cea care mi-a transmis, într-un mod firesc, cele mai frumoase emoții, căldură și pasiunea pentru detalii și linii romantice.

Deși le urmărește, nu o influențează tendintețe. Nici în stilul ei dar nici în creațiile pe care le realizează. Știe foarte bine ce i se potrivește, mai ales după ce le-a încercat pe toate. Pentru că așa trebuie să facă o femeie, crede ea. Stilul se descoperă. Nu se împrumută, nu se impune. Astăzi, Veronica Zaharia. Tot astăzi, Parlor!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Steffi 14 mai 2016 at 9:05

    Hi. A few days ago I read somewhere that there is a website that has movies/songs etc for free downloading and they are not copyrighted. I forgot the name of the website. I think there was the word &#6na8;n1tio2’ in it, but I am not sure. Does anyone know about it? Thanks..

  • Leave a Reply