Frumusețe

Gucci Guilty Eau pentru el și ea

24 februarie 2016

Nu aș putea numi un parfum anume care să îmi placă cel mai tare. Dar merg pe arome ușoare, light și un pic fresh, mai ales vara. De curând am fost la lansarea noului parfum Gucci Guilty Eau pentru ea, respectiv el.

DSC_0139

Gucci Guilty Eau de damă are o aromă caldă de lychee dulci și îmi place pentru că este destul de proaspăt, potrivit perfect pentru începutul de primăvară, fără să fie prea intens. Cât despre varianta masculină, Gucci Guilty aduce un amestec de lămâie, lavandă și bergamotă. Cedrul și lemnul de santal aduc un plus de savoare peste baza de patchouli (marca tuturor parfumurilor Gucci) reușind astfel să redea și mai bine masculinitatea acestui parfum.

DSC_0141

DSC_0143

Le găsiți în avanpremieră în parfumeriile Douglas până pe 10 martie, urmând ca apoi să fie disponibil și în celelalte rețele de magazine. Prețuri: Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 50 ml – 347 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 75 ml – 479 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 50 ml – 299 Lei; Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 90 ml – 399 Lei.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply