Interviuri

Mirela Oprișor, adepta pașilor mici cu tunuri mari

27 ianuarie 2016

Când o privești la televizor sau pe scenă ai impresia că este altfel. Că nu are griji, temeri, că este mereu așa…pusă pe șotii și că îi merge prea bine. Că e mișto să fii actriță. Pai da, este! Însă cu muuuultă muncă. Și emoții și sentimente.

Este printre cele mai talentate și apreciate actrițe din România și de aproape patru ani personajul cel mai iubit din binecunoscutul serial Las Fierbinți. Primul său rol important într-un film de lungmetraj a venit la 36 de ani în drama “Marţi, după Crăciun” din 2010, regizat de Radu Muntean. A jucat în acest film alături de soţul ei, Mimi Brănescu şi a fost premiată cu trofeul pentru Cea mai bună interpretare feminină la Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo.

După vreo două ore petrecute impreună îndrăznesc să spun că este o femeie frumoasă,  extrem de echilibrată în ceea ce vrea și ce face, nu mai zic că este spumoasă și efervescentă. Este actrița pe care aș vrea să o văd în continuare “jucându-se” cu noi pe marile ecrane și la teatru. Astăzi, Mirela Oprișor.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kaylin 14 mai 2016 at 7:18

    Superb inmfooatirn here, ol’e chap; keep burning the midnight oil.

  • Reply cheap car insurance 4 iunie 2016 at 10:48

    Oddly enough I see in my notes that a Lapsang was the first choice I had written down. But for some reason as I was putting everything together I changed my mind and this other tea jumped in instead.

  • Leave a Reply