Frumusețe

S.O.S hidratare

19 ianuarie 2016

L (21 of 70)

Pe o vreme ca cea de afară, rece și geroasă, tenul meu uscat mai că plânge după hidratare intensă. Se pare că tratamentul cosmetic lunar nu este suficient, așadar o extra hidratare și acasă nu îi strică. În această perioadă folosesc crema Lierac Hydra Chrono+, pe care eu o consider una de maximă urgență.

Ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare atât la suprafața pielii, cât și în straturile profunde ale acesteia. Protejează pielea, îi conferă un aspect vizibil întinerit și o reîmprospătează.
Este o cremă intens hidratantă pentru ten uscat și foarte uscat, reușește să mențină elasticitatea, catifelează și redă strălucire tenului. Eu o folosesc o dată sau de două ori pe săptămână, seara, atunci când simt că tenul meu este uscat și îmi dă acea senzație de strângere. Este sub formă de gel, sau mai degrabă balsam, dar fără să fie gros, are un miros plăcut și discret, se întinde ușor și intră foarte repede în piele. Are și o senzație plăcută de răcorire și calmare a tenului.

Conține ingrediente foarte bune: extracte antioxidante din zambila de apă, extracte de trandafir și flori de cireș, nu are potențiali iritanți și nu conține alcool.

O gasiți in farmaciile HelpNet la 220 lei. 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply