Lifestyle

Aer curat la mine acasă – Daikin Ururu

22 decembrie 2015

A venit iarna, așadar avem nevoie să ne încălzim interioarele pentru a ne simţi confortabil.  Însă pe lângă partea plăcută de a fi cald în casă, mai există și una neplăcută: uscarea aerului. Iar asta nu este deloc sănătos, pentru că  aerul prea uscat produce afecţiuni respiratorii. În final, răceli.

Eu am testat, în ultima perioadă, acasă și la birou, un purificator și un umidificator, Daikin Ururu. Acest purificator îndepărtează eficient alergenii, bacteriile, virușii dar la fel de bine dezodorizează și îndepărtează eficient fumul de țigară și mirosurile de mâncare. Bine că nu se fumează la noi în casă.

https://youtu.be/8Ka0_YW28Jc

Telecomanda poate fi setată să oprească unitatea după 1,2 sau 4 ore  și tot cu ea puteți seta protecția pentru copii, astfel aceștia nu vor putea testa butoanele sub nici o formă.

DSC05492

Debitul de aer este și el setat în funcție de nivelul prafului din cameră, iar atunci când aerul este mai curat,  se activează debite mai mici de aer.

DSC05504

Tehnologia Flash Streamer ce se regăsește la Daikin desompune substanțele chimice și îndepărtează bacteriile, mucegaiul și multe alte tipuri de alergeni. Și pentru că are o funcționare silențioasă, purificatorul poate fi folosit pe timpul nopții, în dormitor, sau camera copilului, și vă garantez că veți avea un somn la fel de liniștit.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 13 ianuarie 2016 at 16:15

    Ceea ce face suna foarte bine si interesant, insa nu imi place cum arata, sincer!

  • Leave a Reply