Lifestyle

Cât lapte consum în fiecare zi

27 noiembrie 2015

Știm deja că laptele va rămâne întotdeauna o sursă importantă de calciu, vitamine și minerale. La noi în casă laptele este nelipsit din frigider. Că îl bem simplu sau îl folosim și în diferite feluri, laptele îl consumăm zilnic. Însă fiecare în felul lui și după preferințe.

Să vă explic.

Ariana consumă laptele simplu. Cu tărăboi câteodată pentru că nu de fiecare dată vrea să îl bea. Încă de mică îl preferă seara, cam cu o jumătate de oră înainte să se culce. O cană de lapte călduț îi dă o stare de liniște și o fac să creadă că vine somnul mai repede. Și chiar funcționează. Acum încerc să o conving că și dimineața este la fel de sănătos și chiar sățios pentru burtica ei. Dar lucrăm la asta.

DSC_0178

DSC_0184

Cât despre mine, eu nu consum laptele simplu. Nu îmi place. Deloc. Nu îmi place nici mirosul de lapte fiert. Însă îl consum cu mare plăcere în cafea. De ce? Nu îmi place cafeaua fără lapte. Nu pot să o beau. Straniu, nu?

expresso2

Eh și când vine vorba de George laptele este cea mai bună băutură ever. În cafea, cu cereale, ba chiar cu ceai, simplu…nici nu mai contează. El îl consumă în toate felurile. Câteodată îl și invidiez că poate să bea atât de mult lapte.

Suntem mari consumatori de lapte. Să nu credeți că trecem săptămâna cu o sticlă/cutie de lapte. Avem varietate, nu glumă! De 3,5 grăsime, de 1,5% , ecologic și de capră. Să fie, să nu lipsească. De obicei folosesc Olympus pentru că are și varianta ecologică. Și asta îmi place maxim pentru că îl folosesc pentru Ariana.

Olympus chiar a lansat de curând o campanie, genială aș spune eu pentru copii, “Văcuța Mu îți spune totul despre lapte”. Spotul are ca personaj principal un băiețel care descoperă, cu ajutorul Văcuței Mu, importanța și beneficiile laptelui. Eh, ăsta da spot ajutător pentru părinți. Îl puteți vedea aici: olympusdairy.ro 

Olympus România oferă pe piața din România o gamă completă de lapte: lapte de consum (1,5% și 3,5% grăsime), lapte UHT (1,5% și 3,5% grăsime), lapte de consum ecologic de 3,5% grăsime (ăsta îmi place maxim!!) și lapte de capră. Eh, cu ultimul nu prea mă împac!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply